Menu

Reflexiós üveg

Multifunkciós üveg. Fény, és hővédős üveg, Stopsol® Stopsol Classic Clear (fényvisszaverős - tükrösüveg) szürke, bronz, kék, zöld színben 4, 6, 8mm vastagságban.

Az üveg színezése a gyártás / előállítás során az üveg anyagába kevert fém-oxid színezékkel érhető el. Standard színek: zöld, bronz, szürke, ritkában kék.

Multifunkciós üveg 

  • Multifunkciós üvegnek azokat a bevonatos fényvédő üvegeket nevezik, melyek a napenergia átjutásának korlátozása mellett önmagukban (külön low-e bevonatos üveg nélkül) is képesek a jó Ug érték elérésére. 2 vagy 3 rétegű üvegezésnél mindig a külső oldalon kell lennie a reflexiós üvegnek a legjobb SF érték eléréséhez.

 Reflexiós üveg SF érték (Solar Factor)

  • Teljes napenergia áteresztő képesség. Értelemszerűen 0-100% közé esik ez a paraméter, de egy szimpla 1 rétegű víztiszta üvegezés teljes energia áteresztése is csak SF 88%

 Reflexiós üveg LT fényáteresztés

  • Light Transmission, fényáteresztés. Értelemszerűen  0-100% közé esik ez a paraméter, de egy szimpla 1 rétegű víztiszta üvegezés fényáteresztése is csak LT 91%

A tükröződő "reflexiós" felületű üvegek sem képesek éjszaka (ha a beltérben nagyobb a fényerősség, mint a kültérben megfordul a reflexiós folyamat) megakadályozni a belátást a beltérbe.

 

Ingyenes Ajánlatkérés gyártása:

Kérjen ajánlatot edzett Reflexiós üveg készítésre vagy reflexiós 2 vagy 3 rétegű thermo - hőszigetelt üveg gyártásra. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. Gyártási idő a megrendelés feltételeinek teljesülése estén 5 - 15 nap.

Online Ajánlatkérés

Válasszon termékeink közül

01Válasza Ki a keresett Üveg, Tükör fajtát kínálatunkból!

02Adja meg a méretet, vastagságot, a megmunkálás típusát!

Egyedi gyártás

03Egyedi megmunkálás esetén adja meg a részleteket.

04Ha szükséges töltsön fel fotót vagy tervrajzot ajánlatkéréséhez.

Kapcsolatfelvétel

05Kérjük adja meg elérhetőségeit. Adatait bizalmasan kezeljük!

06Amint tudjuk megküldjük önnek kedvezményes ajánlatunkat!

Edzett üveg Vásárlás

Egyedi méretű edzett üvegek gyártása, tükör és hőszigetelt üvegek egyedi méretre rövid határidővel, különböző vastagságú és típusú üvegekből. Edzett biztonsági üvegből készült termékeink jellemzője hogy mindig a megrendelő egyedi kívánsága szerint készül. Egyedi edzett üveg gyártás

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info@edzettuveg.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1